Indret dit hjem med musik

Brug musik i din indretning

Musik kan bruges til rigtig mange ting. Det kan påvirke vores sind og få os til at slappe helt af. Så hvorfor ikke bruge den tilstand, din yndligsmusik sætter dig i, til at være den bærende faktor, når du skal indrette dit hjem. Det kan måske lyde lidt svært, men det er lige til at gå til. Du kan både vælge at indrette med musik i ordets bogstaveligste forstand, men du kan også vælge at gøre det i en mere overført forstand. Hvis du lige står og mangler inspiration, kan vi varmt anbefale, at du læser de efterfølgende afsnit. For hvad kan være mere personligt at indrette dit hjem med end dit yndlings musik. Din smag i musik er individuel og siger meget om dig som person.

Vi føler musik

Dert kan godt være, at du føler, at en helt bestemt sang taler direkte til dit hjerte, men i virkligeheden taler den direkte til din hjerne. For Musik og følelser er tæt forbundet. Musik kan nemlig bruges til at påvirke og harmonere menneskers følelser. Det er i hvert fald tilfældet, hvis vi spørger Peter Vuust, der både er musiker og hjerneforsker. Han står bag bogen “Musik på hjernen”, som netop hander om, hvordan musikken påvirker vores hjerner. Så du er ikke den eneste, der får lyst til at danse, når du lytter til Pharrel eller tage dig en ordentlig tudetur, når du hører sangene fra filmen Titanic. Musik er et meget stærkt redskab, der formår at påvirke mange mennskers følelser på samme måde. Disse følelser eller sindsstemninger, kan du med fordel trække på, når du skal indrette eller forny dit hjem. Få godt råd til, hvordan du konkret gør herunder.

Lad dig inspirere

Hvis du vælger at indrette dit hjem med musik, kan du som tidligere nævnt gribe det an på forskellige måder. Du kan både vælge at lade musikken være den bærende faktor i meget bogstavelige forstand. Hvis du spiller et eller flere instrumenter, vil det være en meget nærliggende måde, at gribe det an på. For på den måde, for du også integreret opbevaringen af dine musikinstrumenter i din indretning. For hvorfor ikke lade klaveret eller guitaren spille en central rolle i din stue. Hvis dine instrumenter betyder meget for dig, siger de samtidig meget om dig. Lad dig inspirerer af de finde linier og det flotte håndvær i instrumentet og lad resten af indretning følge denne stil. Du kan også bruge stemningen fra din yndlingsmusik i stedet. Hvis du er meget til romantiske ballader, så indret med farver, der understreger den stemning, musikken sætter dig i. Understreg med personlige ting og billeder. Du finder over 700 fotoalbum hos BGA Nordic, så er der styr på dine billeder.

groovy