3 gode sange at lytte til på mobilen i 2021

Det er fedt og befriende at lytte til musik på mobilen. Så længe du har internetforbindelse kan du nemlig streame direkte fra Spotify, Tidal eller Deezer. Men hvilke sange kan med fordel tilføjes til ens playliste i 2021? Læs med her og få 3 gode bud på det.

Italiensk pop-rock med dansk islæt

Det første bud på listen er nummeret Beggin’ fra det italienske pop-rock band, Måneskin. Du har garanteret allerede hørt om dem. Ikke mindst på baggrund af deres sejr ved årets Eurovision Song Contest, og så er der jo også et dansk kvindeligt islæt i gruppen. Giv nummeret et spin på din playliste. Det er fedt, og der er virkelig gang i det. Det er i øvrigt oplagt at lytte til på en god løbetur, men husk at beskytte mobilen med et cover. Du finder et bredt sortiment hos Mobiltasken.dk.

Mø er tilbage!

Næste nummer på listen er fra Mø. Yes, den er god nok, hun er endelig tilbage. Denne gang med nummeret Live to Survive. En rigtig discobasker, så det vil noget. Du vil uden tvivl få svært ved at holde dig i ro, når du lytter til dette svedige nummer. Det gør sig fint på farten, så smid et par høretelefoner på hovedet, og find det på din foretrukne musikstreamingplatform på mobilen.

Lad saxofonen forføre dig

Vi er nået til det sidste bud på en god kommende tilføjelse til din mobils musikplayliste. Valget er faldet på Buongiorno af Kidd. Her mødes du af sprød saxofon, samt blid sang. Et på alle måder forførende nummer, og det kan du sagtens forkæle dig selv og din mobil med.

Mobilen er en genial transportal musikafspiller

For folk som dig, som ånder og lever for musikken, er mobilen en herlig følgesvend. Det er nemlig let og enkelt at lytte til alle ens favoritnumre med den. Alle de store musikstreamingtjenester har nemlig for længst udviklet apps til mobilerne, og du har derfor let adgang til alle dine favoritter. Med artiklen her har du nu også tre gode bud på nye tilføjelser til dine playlister, så kom i sving med det samme, og få numrene tilføjet.

groovy