Danse sko

Vores vigtigste tøj, er vores fodtøj. Vores fodtøj siger meget om hvem vi er, så det skal se ud på den rette måde, passe til situationen, og samtidig være behageligt. Vi har fodtøj på nærmest alle vores vågne timer i døgnet. Mange vil gerne udtrykke deres stil med deres fodtøj, og måske er det ikke det mest praktiske for deres velvære. På dansegulvet skal vi både kunne holde ud at have skoene på, men de skal også passe til den dans vi udfører. Man skal ikke altid stole på hvordan skoene ser ud, gå i stedet efter nogle sko, der også er af god kvalitet, så du skåner dine fødder og led. Er du begynder, vil jeg anbefale, at starte ud med en mindre hæl, end du måske drømmer om. Når du er mere øvet i at bevæge dig, kan du bevæge dig over mod den type af sko, som de professionelle dansere benytter. De har typisk en hæl mellem 5 og 9 centimeter. God fornøjelse på dansegulvet.

Vælg de rette sko til dansen

Når du skal danse, er det vigtigt at vælge de rette sko. Der findes generelt to typer af dansesko. Den ene type er til standarddanse, og den anden type er til latinamerikanske danse. Til standarddans udnytter man stivheden i skoen til at fuldføre og fremvise sin teknik i dansen. Til de latinamerikanske danse, er skoene typisk mere åbne, og lavet af et materiale, hvor huden kan ånde. En vigtig ting for danseskoene er sålerne. De skal være af et blødt materiale, og de skal have det rette glid. Under dansen skal de kunne glide på gulvet, men ikke så meget at du risikerer at falde. Fælles for danseskoene til kvinder er den høje hæl. På trods af god kvalitet, er det hårdt for fødder og led at bevæge sig lang tid på høje hæle. gode hvilesko er derfor vigtige efter du har været en tur på dansegulvet. Når du ikke længere danser, vil jeg anbefale et par flade sko, med en blød bund, for at skåne dine fødder mest muligt.

Pas på fødderne

Det er hårdt for fødderne at arbejde på dansegulvet. Man kan i dag gøre meget for at vælge en god kvalitet, og finde et par sko, som sidder rigtig godt fast på foden. Når man ikke længere er på dansegulvet, er det vigtigt at passe på sine fødder. Vælg et par sko, hvor huden kan ånde, som ikke klemmer, og som ikke har hæl til at belaste dine led yderligere. Birkenstock er gode for dine fødder. De er kendte for deres gode materialer, der skåner fødderne mest muligt. Skoene er moderne og kan sagtens bruges både udenfor og indenfor. Materialet følger føddernes naturlige bevægelser, og dine fødder skånes med fri bevægelse og øget blodcirkulation. Skoene er med tiden blevet meget populære, da de er med til at øge dine fødders sundhed. Birkenstock kan helt bestemt anbefales som et sundt og moderne alternativ, når du vil det bedste for dine fødder.

groovy