Hvad lytter du til i 2019?

Ikke alle mennesker har samme præferencer. Sådan er det også, når det kommer til musik. Det skulle man tro, at de fleste mennesker ved – men gør de nu også det? Det er nemlig ikke alle, der har samme forståelse for, at mennesker ikke er vilde med de samme ting. Men heldigvis er det sådan, det forholder sig – at vi ikke er til det samme, og det er også noget af det, der er med til at gøre livet bedre for de fleste og samtidig også verden bedre. Det samme er gældende, når det kommer til sport – at ikke alle er til det samme, altså – og hvis man er vild med sport, kan man have mere end almindelig stor glæde af at kigge forbi Gorilla Sports, for her vil man ikke blive skuffet over udvalget. Men nu er det også, at vi skal holde os til emnet, og derfor er det, at vi må tilbage til musikken igen. Hvad lytter du egentlig til, og hvad kan du lide? Er det den samme musik, som du var vild med for år tilbage, eller er der mon noget, der har ændret sig? Det er jo meget forskelligt, hvordan folk har det, og over tid er der også rigtig mange, der skifter smag. Og det er bestemt noget, man skal have lov til, for også på denne måde kan man få sit liv ændret ved, at man lukker noget nyt ind.

Det kunne være dejligt, hvis alle har lyst til at dele, hvad de lytter til i 2019, for på denne måde kan vi hjælpe hinanden til at udvide horisonten, men også til at blive inspireret og gøre noget andet, end det vi plejer – og det er der mange gode grunde til. Hvorfor ikke kaste sig ud i noget andet end det, man er vant til, for det kan jo netop være med til at skabe en udvikling, der er mere end almindeligt god. Det ser måske ikke ud til, at det er alle levende mennesker, der ønsker at udvikle sig, men når alt kommer til alt, så er ønsket der nok hos de fleste. Uden en udvikling går det hele nemlig i stå, og det bør ikke være noget, nogen ønsker sig. Det handler om at åbne posen for, hvad man lytter til i 2019, og hvordan musikken beriger ens liv, for på den måde kan man også inspirere andre mennesker, og det er med sikkerhed noget af det, vi er her for.

Hvor er du på vej hen, og hvilken musik kan du i 2019 anbefale til andre? Har du drømme, du gerne vil dele med andre, og hvem er du egentlig der inderst inde i dig?

groovy