Hvordan man vælger musik til en fest

Det er aldrig let at ramme festens musiksmag, men der er gode råd at hente, så du er sikker på, at dansegulvet ikke ligger øde hen. Mange af de ting, som kan gå galt, er, hvis du vælger musik, som kun vil ramme en smal målgruppe. Det skal du for alt i verden undgå, og det kan du gøre ved at kigge på alderssammensætningen og se på, hvad som var populært dengang, de var unge. Det er altid en rigtig god indikator, for er der en ting, som altid vil ramme plet, så er det musikken fra dengang, hvor vi var unge og friske og kunne feste hele natten. Når du snakker med dem, som skal holde festen, så spørg ind til deres præferencer og vær sikker på, du rammer bredt, for den periode, hvor de var unge, vil med garanti sikre, at musikken sidder lige i øjet, eller måske rettere lige i øret.

Musik, minder og rock

Siden Fats Domino satte sig ved klaveret og de første toner fyldte koncertsalene, så har rock’n’roll udviklet sig med hastige skridt. Det er i dag en meget stor familie, og der er mange forskellige genrer i rockmusikken, men ikke desto mindre, så er det en stor familie. For mange så er rockmusikken den del af deres ungdom, de ikke kan glemme. For mig er det hairmetal, den metal som var så populær i firserne, men det er også thrashmetal, musikken hvor Metallica piskede os alle ind i en æra med en dansker som en af de store kunstnere på den internationale musikscene. Der er skrevet mange tekster til rockmusikken, men en af de mest kendte tilkendegiver tydeligt, at rockmusikken aldrig vil dø, og det må man sige der er noget sandhed i, for der er mange, som har erklæret den for død, men den lever endnu. Lige meget hvor mange, som sparker til den, så bider den igen og fortsætter med at hive og flå i kæden, som den terrier den er.

Musik er altid gode minder

Hvis du gerne vil sikre noget ekstra til lige din fest, så er en temafest altid en god idé. Temaet kan være alt fra et særligt årti som 70’erne eller 80’erne, lige som det kan være en særlig æra eller stil. Det kan være et westerntema eller fremtiden. Sammen med temaet hører den rigtige musik og det helt rigtige tøj. Har du ikke det rigtige på lager, så kan du nemt finde det hele hos festival kostumer i partyking.dk, hvor der er rig mulighed for at komme i stemning med alt fra glimmer og glitter til hatte, masker og hvad der ellers hører sig til. Få alle gæsterne med på ideen, udlov præmier til den bedste udklædning og spil den musik, der passer til lige dit tema. Der er noget befriende ved at give slip og leve sig ind i sin rolle som alt fra vampyr til discodronning og her kan du får al den hjælp, du har brug for.

groovy