Musik er vores ven

Det er de færreste, som ikke kan lide musik, for musik er alle steder, og vi har alle vores favoritter.

Faktisk er musik vores ven, og for mange den bedste ven. Den er med til at understrege vores følelser, og har vi ikke alle siddet og undret os over, at kærlighedssangene pludselig gav mening, fordi vi var forelskede. Det er bare sådan med musik.

Musik er følelser, og det er også derfor, at musik er så godt til at lade os minde, for minder er også følelser, så intet er bedre end musik til at bringe minder frem, både de gode og de mindre gode.

At høre til gennem musikken

Musik kan dog bruges til mange andre ting. Det kan bruges til at give dig et sammenhold. Lidt som det er med tøj. Det er nemlig ofte noget, som hænger sammen. En speciel tøjstil hænger mange gange sammen med en speciel musikstil. Der er jo ingen, som nogensinde har taget fejl af en metalmusiker og en rapper, og for dem, som følger en stil slavisk, så er det jo med at have det rigtige tøj, og der er man så heldig, at det er noget selv børn kan få genem Kids Brand Store, for de har det, du skal bruge.

Der er musik til alle de store begivenheder i vores liv. Der er jo ingen, som kunne forestille sig en kirkelig handling uden salmer, så det er derfor naturligt, der er musik til dåb, bryllup og begravelser.

Men til alle andre store begivenheder, er der også musik. Der er musik til konfirmationen, til kobber- og sølvbrylluppet, når du møder din kæreste vil der ofte være musik til de gode stunder, med vennerne er der musik, og det er med sikkerhed også til en del af mange andre store begivenheder i dit liv, uden du tænker nærmere over det.

Smag ændrer sig over tid

Alt efter, hvornår du er blevet født, vil din musiksmag være forskellig, og det er sikkert, at der altid er stor forskel på det, som du hører, og det som dine forældre hører. Ikke at alle har det sådan, men det er mere reglen, end det er undtagelsen.

Musikken har i dag så mange forskellige genrer, at der er noget for enhver smag, men det til trods er der kunstnere, som de klassiske, som aldrig helt er forsvundet ud af billedet. Det er som om de aldrig helt forsvinder ud i glemslen, og de er en konstant kilde til inspiration selv for kunstnere i dag også i genrer, som mange slet ikke forbinder med klassisk musik. Et af de eksempler er Manowar, et metalband med mange år på bagen, som på hver eneste af deres udgivelser takker den klassiske komponist Wagner for at være, hvad de betragter som verdens første metalmusiker.

groovy