Vigtigt at have system i dine bookinger

Arbejder du med planlægning af koncerter, har du nok opdaget, at der er ualmindelig mange ting at holde styr på: Hvor skal koncerterne finde sted, markedsføring, aftaler med sangere og orkestre, deals med leverandører af mad og drikkevarer – og tusind andre ting, som nok kan give de fleste grå hår i hovedet.

Der er mange forventninger til den kommende koncert- og festivalsæson. Blandt andet festivalchefer ser lyst på den kommende sæson, for alle forventer, at folk vil strømme ud i landet og gå til koncert og festival, efter at der har været mere eller mindre lukket ned de seneste par år. Også på dette område har coronapandemien sat sit præg!

Kontroller dit arbejde med et CRM-system

Når du som led i dit arbejde med at planlægge koncerter og festivaler skal have et godt overblik over dine aftaler med de forskellige parter, er det vigtigt, at du begynder at arbejde med et system til crm, så du nemmere kan få overblik over tingene. CRM er en af de mange forkortelser fra it-verdenen. Det står for Customer Relationship Management og dækker over et it-system, som er velegnet til at fastholde styring og overblik i aftaler med kunder, leverandører, andre samarbejdspartnere – ja dem, man laver aftaler med for at kunne drive sin forretning.

Der fås mange forskellige it-baserede CRM-systemer, og blandt markedets bedste er systemerne fra Lime Technologies, som benyttes af både store og mindre virksomheder. Det er absolut et godt bud for dig, der har brug for CRM for at optimere arbejdet med at planlægge og gennemføre koncerter og events i musikkens verden.

Sommeren byder på mange muligheder for enhver smag

Den kommende sommer vil formentlig blive kraftigt præget af, at folk skal fejre, at vi nu er sluppet for de mange restriktioner i forbindelse med coronapandemien, som har præget hele verden de seneste år. Danmark har været pioner med hensyn til at afskaffe restriktionerne, og det vil give nye muligheder inden for koncert- og festivalverdenen. Vi kan atter komme ud og opleve musik og events sammen. Der vil blive masser muligheder inden for alle genrer, stilarter og for alle aldersgrupper.

Hvad enten du selv er til heavy metal, rock, folkemusik eller de mange forskellige typer af klassisk musik, så vil der blive mange chancer for at komme ud at opleve musikkens mange udtryksformer. Der er himmelvid forskel på at stå foran den store scene på Roskilde Festival og forsvinde i mængden og være gæst ved en kirkekoncert på Langeland med dygtige sangere fra Europa. Men begge del er eminente oplevelser.

Måske vil du nyde de events, du selv har været med til at arrangere, endnu mere end dem, du blot besøger som almindelig gæst. Der er altid en særlig charme ved at deltage i noget, der afvikles med succes, når man selv har været med til at arrangere det – og med et godt CRM system i baghånden har du alle muligheder for at være med til, at netop dine events bliver en succes.

groovy